om at lave fejl, og glæde sig over dem…

Engang imellem skal men udfordre sig selv lidt, prøve noget nyt. Det gjorde jeg en skøn eftermiddag hvor jeg lige havde en times kreatid.

Distress Markers er mine absolutte favoritter når jeg skal farvelægge. Syntes farveskalaens dæmpethed er så fin.
Distress Markers er mine absolutte favoritter når jeg skal farvelægge. Syntes farveskalaens dæmpethed er så fin.

Som jeg har nævnt før farvelægger jeg oftest med distress markers, de er vandopløselige og (undskyld sproget) skide lækre i farverne.

De kan virkelig meget og jeg besluttede at afprøve dem “vådt i vådt”.

Jeg er vild med tussernes evne til at flyde sammen, og skabe nye farver.
Jeg er vild med tussernes evne til at flyde sammen, og skabe nye farver.

Det er en teknik der kræver en god pensel og en del vand. Jeg arbejder altid på en kraftig kvalitet akvarelpapir, så det kan klare ret store mængder vand.

Først gjorde jeg papiret vådt, dernæst farvede jeg i tilfældige striber med mine distress markers. Så brugte jeg penslen igen, til at trække farverne rundt. Jeg havde rigeligt vand på penslen, så farverne “blødte” ind i hinanden.

Det var et skægt eksperiment, og farverne reagerer så utroligt lækkert med hinanden. Men jeg tænker dog ikke det bliver min nye arbejdsgang. Selvom det ser lækkert ud alene, så kan jeg ikke rigtig lide udtrykket det får med streger ovenpå.

Jeg kunne ikke modstå at tegne streger ovenpå den fine baggrund. Jeg er dog ikke vild med resultatet - syntes den sortestreg bliver for markant op mod "vandfarverne".
Jeg kunne ikke modstå at tegne streger ovenpå den fine baggrund. Jeg er dog ikke vild med resultatet – syntes den sortestreg bliver for markant op mod “vandfarverne”.

Men jeg lærte noget om at blande farver, om om hvad der ikke virker for mig – og det er i virkeligheden det vigtigste.

Udfordrer du mon nogen  gange dine kreative veje? Eller gør du mon som jeg ofte ender med, at gøre det samme som jeg plejer?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *